Om mig

Jag är en certifierad ICI-coach med bas i Stockholm och 15 års erfarenhet av affärsengelska. Min specialitet är att kombinera metoder från executive coaching och affärsengelska för att hjälpa människor att nå framgång på arbetsplatsen. Jag har själv arbetat i en högpresterande arbetsmiljö under sju år inom investment banking, först i New York och sedan i London. 2007 flyttade jag och min unga familj till Stockholm, som sedermera har blivit min hemstad. Jag har arbetat med chefer och ledare inom, exempelvis, Sveriges fyra största banker, där jag erbjudit träning i affärsengelska.

Min erfarenhet har jag lärt mig hur viktig roll klar och effektiv kommunikation spelar. Att vara tvåspråkig koreansk-amerikan har gett mig ett unikt perspektiv på kommunikationens betydelse. Detta kombinerat med en livslång nyfikenhet om beteenden och vad som får oss att agera, både individuellt och i grupp. Sex år i London och 15 år i Sverige gjort mig till en erfaren observatör av kulturella normer och uttryck. Kommunikation är nyckeln till att skapa starka och meningsfulla relationer.

Första intryck görs snabbt. Vissa saker ligger utanför vår kontroll, medan andra är helt upp till oss - såsom språk och kommunikation. Lyckligtvis är detta färdigheter som du kan bemästra. Språk och hur du använder det är ett kraftfullt verktyg för att möta världen. Hur presenterar du dig själv? Tillåter du din bästa sida att framträda? Låter du ditt bästa jag framträda?

Är du redo att starta?